Cum să folosești semințele Rudraksha în avantajul tău

Puterea vindecătoare a semințelor Rudraksha este binecunoscută și apreciată, prin propritatea lor de a oferi gânduri și energii pozitive celor ce le poartă. Sunt încarcate cu protecție divină, aducătoare de sănătate și bunăstare.

Atunci când sunt purtate împreună cu pietre și cristale, efectul acestor semințe Rudraksha este mărit, aducându-ne numeroase beneficii.

Să le luăm pe rand:

Jaspul Verde este o piatră ce oferă curaj, voință și discernământ. Jaspul Verde poate elimina toxinele din ficat, uzina organismului responsabilă cu detoxifierea. Mai mult decât atât, acestă piatră este folosită pentru purificarea vezicii urinare ai intărirea sistemului imunitar.

La nivel emoțional, Jaspul Verde ajută in perioadele de suferință și vindecă rănile sufletului, oferă claritate în a face alegerile potrivite atunci când ești în impas, când nu știi directia pe care trebuie să mergi. Pentru cei care noaptea au coșmaruri, Jaspul Verde este de mare ajutor în ameliorarea lor.

Semințele Rudraksha combinate cu Jasp Verde, activează Chakra Plexului Solar și Chakra Gâtului.

Piatra de Lavă este o piatră a curajului, când este în stare solidă. Atunci când trecem prin schimbări în viață, Piarta de Lavă oferă forță și stabilitate. Aceasta te conectează cu energia Pământului, te ajută să redobândești energia pierdută, concentrarea și echilibrul. Lava ajută la diminuarea aspectelor negative din viață și te ancorează puternic în pământ.

Semințele Rudraksha combinate cu Piatra de Lavă, activează Chakra Rădăcină și Chakra Plexului Solar.

Cuarțul Roz, este responsabil cu trăirile sufletești. Te ajută să-ți deschizi inima și să-ți sporesti creativitatea, în acelasi timp fiind util în  vindecarea rănilor și a sufletelor suferinde. Considerată și piatra iubirii neconditionate, Cuarțul Roz este benefic sistemului circulator și ajută la ameliorarea anxietații.

Semințele Rudraksha combinate cu piarta de Cuarț Roz, activează Chakra Inimii și Chakra Sacrală.

Cum purtăm aceste minunate coliere, este strict alegerea noastră, în funcție de momentul în care ne aflăm, de priorități, de nevoile sufletului și ale corpului fizic. Trebuie să alegem așa cum simțim, niciodată nu vom fi tradati de intuiție, ea va ști ce este bine pentru noi. Apoi, este nevoie de credintă, de acceptare și timp, pentru a simți efectele lor vindecătoare. Nu cautăm schimbari radicale, ci mai degraba schimbări subtile ale gandului, emoției, constientizarea esenței existenței și a vieții trăite în armonie.

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − fifteen =

0

Your Cart