Un Crăciun dedicat iubitorilor de Yoga!

Te-a cuprins deja magia Crăciunului ?

Dacă da, mă bucur să știu că ai intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Lasă bucuria pură a copilului din tine, să viseze la Moș Crăciun!

Dacă nu, îți spun eu că mai este un pic și vine Crăciunul! E timpul să te organizezi și să găsești darurile potrivite pentru cei dragi.

Cu toții știm cât de repede zboară timpul și ne trezim pe ultima sută de metri, alergând să găsim cadoul perfect.

De aceea imi permit să îți vorbesc puțin despre Seturile Cadou pe care le-am pregătit cu atâta drag. Sunt ideale pentru iubitorii  de yoga, dar nu numai. Aș fi încântată să le găsești atractive și potrivite celor cărora le dăruiești.

Anul acesta se poartă Moș Crăciun ecologic! ♻️ Așa îmi place mie să spun. ? 

Seturile cadou, completează un stil de viață echilibrat, prin amprenta materialelor 100% naturale și ecologice din care sunt fabricate. Sunt produse create cu multă dăruire de o echipă de oameni ce iubesc yoga și au fost gândite să echilibreze la nivel energetic, să poată fi folosite în siguranță și să ofere o stare de bine.

Am îmbinat armonios utilitatea saltelelor de yoga din plută sau microfibră ecologică, cu energia și protecția oferită de semințele Rudraksha, care pot fi folosite atât în ședințele de meditație, cât și purtate ca atare. Arată senzațional, iar cristalele folosite, prin semnificația lor, pot ajuta în momentele de tensiune ale vieții.

Ouăle de Jad  sunt accesorii puternice, folosite de femei, încă din antichitate, pentru senzualitate și conexiunea cu sinele. Energia lor se împletește foarte bine cu puterea semințelelor Rudraksha. Ouăle de Jad, sunt perfect lustruite pentru a putea fi folosite in deplină siguranță. Ele sunt fabricate din Cuarț Roz, Ametist și Jad, poartă energii necesare echilibrului interior, au caracteristici diferite și proprietăți vindecătoare.

Așadar, pentru tine, sau pentru cineva drag din viața ta, practicant yoga sau doar atras de acest domeniu , te invit sa frunzărești ofertele disponibile in magazin, acum la prețuri speciale.

Lasă intuiția să aleagă și descoperă cu sufletul frumusețea acestor produse. Oferite cadou, vor impresiona cu siguranță!

☝?De notat faptul că seturile ce nu conțin Ouă Yoni, pot fi oferite și bărbaților. ? Îi iubim și stim că au la fel de multă nevoie de echilibru în viață ca și noi, femeile. Oferă-le Coliere Rudraksha cu Piatră de Lavă sau Jasp Verde și de o saltea yoga ecologică și durabilă, pentru cursurile de yoga.

 

Îți dăruiesc gândurile mele bune și spor la cumpăraturi! Găsești  ofertele AICI.

 

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =

0

Your Cart