Yoga nu este o metodă de a face ceva, ci un fel de a fi.

Spune NU plasticului!

De ce o saltea yoga din plută naturală?

Ca practicant și instructor yoga, am folosit ani la rând, probabil ca și tine, o saltea oarecare din PVC, cu miros de plastic, colțurile permanent ridicate, alunecoasă și ciupită peste tot, deloc practică cu alte cuvinte. Mai mult, când eram întrebată ce saltea este mai bună și potrivită practicii yoga, realizam că nu aveam un răspuns adecvat, nu știam ce să recomand.

Stiți cum e vorba… cizmarul n-are cizme….așa eram eu fără salteaua care să mă reprezinte, să-mi fie dragă de fiecare dată când o folosesc.

Dupa căutari îndelungate, am găsit-o și probat-o. Dragoste la prima vedere!

Acest lucru m-a inspirat să aduc colecția de saltele yoga și accesorii în magazin, pentru cei care își doresc produse de calitate, sustenabile, care vor să spună NU plasticului.

Dacă yoga ne face să ne simțim atât de minunat în corp și minte, atunci și alegerile noastre vor veni din suflet, ca o completare a stării noastre de armonie. Așa, rămânem conectați cu natura, trăim simplu, frumos și sănătos.

Comunitatea yoga este în continuă creștere, la nivel global numărând peste 300 de milioane de practicanți.

Asta înseamnă aproximativ tot atâtea saltele și accesorii yoga folosite. Majoritatea sunt fabricate din materiale toxice, dăunătoare corpului, care nu pot fi reciclate, sau au un proces costisitor de reciclare, ajungând astfel în mediul înconjurător, apoi în oceane.

Și pentru că sustenabilitatea este o preocupare necesară, tot mai multe companii din domeniul yoga trec pe verde, caută solutii alternative care să protejeze natura. Se folosește plută și cauciuc natural, iută și bumbac organic în fabricarea produselor, este susținută ideea de  ”zero packaging”, pentru mai puțin plastic și risipă de hârtie.

Hai și tu în comunitate!

Fii eco-friendly, nu pentru că e la modă, ci pentru că îți pasă de viitorul tău, al celor dragi, al planetei. Pentru că vrei să fii parte din poveste!

 

Namaste!

Simina Oprea

Simina Oprea
Fondator BeFit Studio