Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. BeFit Studio își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

BeFit Studio garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BeFit Studio și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial său integral site-ul, de a reproduce parțial său integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului BeFit Studio – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea BeFit Studio și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul BeFit Studio a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul befitstudio.ro este deținut de către BeFit Studio. Utilizarea acestei mărci, a domeniului său a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, metalogravuri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe BeFit Studio sunt produse și comercializare de Marsim Stil SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs de pe site.