Perna cu lavandă și in – stare de relaxare la final de zi

Este incredibil cât de dificil poate fi uneori să ne relaxăm, lucru care în timp afectează calitatea vieții și a somnului. Obișnuința de a duce peste limită încărcătura emoțională, fizică și mentală de zi cu zi, este nesănătoasă și face aproape imposibil ca mintea și corpul să reacționeze la liniște, la relaxare.

O pernă cu lavandă și in, constituie o metodă simplă și eficientă, pentru relaxarea ochilor

Este un accesoriu mic și cochet, folosit de cele mai multe ori în sesiunile de meditație (savasana). Folosirea pernei pentru ochi este binevenită tuturor, la finalul unei zile epuizante. De ce…? Blocarea oricărui stimul vizual, în special al luminii, trimite un mesaj creierului că e timpul ca mintea să se odihnească.

Știu, nu este ușor cu toate gândurile galopante ce se încăpățânează să nu ne lase în pace. De aceea, presiunea ușoară a unei astfel de perne, relaxează pleoapele, musculatura feței și a gâtului, iar subtila mireasmă a lavandei aduce calm și pace minții. Ai nevoie de doar 10 minute zilnic, ideal înainte de culcare. Vei observa că somnul este mai odihnitor, mai profund. În timp, vei adora sa petreci timp de calitate cu tine însuți, în dorința de regăsire și echilibru.

Uite câteva beneficii ale utilizării pernei pentru ochi:

  • promovează somnul
  • reduce oboseala ochilor
  • presiunea potrivită a pernei pe suprafața pleoapelor, poate scădea ritmul cardiac
  • relaxează sistemul nervos, îndeosebi după o expunere prelungită la ecranul calculatorului, Tv, telefon
  • ochii sunt revitalizați și arată odihniți

De încercat:

  • pentru un efect răcoritor, ține perna în frigider, înainte de a o aplica pe ochi
  • adaugă cateva picături de ulei esențial de lavandă, pe săculețul interior. Lavanda face minuni în stările de stres, instabilitate emoțională, insomnie

Dacă vei considera să pui în practică cele povestite de mine mai sus, găsești Perna pentru Ochi cu Lavandă și In, în micul meu boutique cu accesorii Yoga. Click aici !

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 15 =

0

Your Cart