Fii Eco, cu drag pentru Yoga și mediul înconjurator!

Cu drag pentru Yoga și mediul înconjurător, este pasiunea mea actuală. Îmi aduce o vibrație pozitivă, o dorință de a echilibra mediul meu interior, al trăirilor și simțurilor, cu cel exterior, al acțiunilor și deciziilor mele.

A trecut aproximativ un an, de când am lansat magazinul online, ce susține integrarea produselor eco-friendly, în practica Yoga. De la logistică și până la personalizarea comenzilor, a fost un an experimental, un proces de învățare și includere a acestei nișe de produse, pe piață. Am remarcat interesul acordat utilizării saltelelor ecologice, în practica Yoga. De aceea, îmi doresc să diversific categoriile de produse, pentru a întâmpina cereri și nevoi diferite.

EKOTEX YOGA, este o mică companie din UK, care oferă produse Yoga ecologice și reușeste să aibă și preturi accesibile. Se folosește bumbac organic pentru Pernele Yoga, Curelele Yoga și Pernele pentru Ochi. Umplutura pernelor Yoga, este din bumbac, semințe de in, coji de hrișcă și lavandă uscată.

În fabricarea saltelelor, se utilizează PER (poly-environmental-resin). PER este un polimer fără emisii dăunătoare și nocive atunci când este ars (excluzând CO2 care este inevitabil în combustie). Mai mult, PER este reciclabil, cu mai puțin impact asupra mediului înconjurător ( potrivit http://www.appropedia.org/Polymer_environmental-friendly_resin ) și este considerat o alternativă admisibilă clasicului PVC.

Salteaua Yoga Eko Sticky, fabricată din PER, a fost prezentată în revista britanică VOGUE. Este una dintre cele mai bine cotate saltele de Yoga în Marea Britanie, atunci când vorbim despre raportul calitate-preț.

În plus, se asigură împachetarea produselor în ambalaje de carton și hârtie reciclată, pentru etichetarea produselor. Astfel, se evită pe cât posibil, folosirea plasticului .

De admirat!

Sunt foarte încântată de conceptul acestei mici companii, așa încât produsele lor de Yoga, le puteti găsi de acum încolo pe www.befitstudio.ro.

Sunt eco-friendly, excelent fabricate și de un real ajutor în practica Yoga!

Faceți o vizită și descoperiti-le aici!

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + thirteen =

0

Your Cart